8 ідей вдалих подарунків для чоловіків на всі випадки життя

8 ідей вдалих подарунків для чоловіків на всі випадки життя

Потрібно привітати друга, колегу, сусіда, близьку людину? Вгадати з подарунком чоловікові досить складно: букетом квітів із солодким набором, як у випадку із жінками, не обійтися. У цій статті розповідаємо про безпрограшні варіанти презентів для чоловіків, незалежно від їхніх уподобань та способу життя.

8 ідей вдалих подарунків для чоловіків

Добірка найкращих подарунків

  1. Відеореєстратор. Прилад для фіксації пригод на дорозі стане у пригоді кожному відповідальному автомобілісту. З його допомогою легко довести свою правоту у разі дорожньо-транспортної пригоди, а також надати корисну інформацію як свідок. У разі вибору віддайте перевагу варіанту з великим обсягом пам'яті.
  2. Smart-годинник. У тренді здоровий спосіб життя, тому всілякі фітнес-трекери б'ють рекорди за популярністю. Смарт-годинник поєднує в собі набір чутливих датчиків (від акселерометра до пульсометра), а також можливості стандартного хронометра та функцію оповіщення про повідомлення, що надходять на смартфон.
  3. Дрель шуруповерт. «Хочеш зробити добре — зроби це сам»: саме таким девізом керуються представники сильної статі. Для вирішення різнопланових дрібних домашніх завдань чоловікові однозначно стане в пригоді інструмент, тим більше можна купити шуруповерти в Києві недорого в магазині Алло.
  4. Глобус бар. Ефектна підставка для зберігання алкогольних напоїв припаде до смаку навіть прихильникам сухого закону. Вона успішно впишеться в інтер'єр і стане його родзинкою. При виборі зверніть увагу на місткість і висоту глобуса (наприклад, для зберігання пляшок вина потрібен найбільший купол).
  5. Ігрова консоль. Навіть чоловік у віці 40+ не відмовиться поринути у світ захоплюючих геймерських поєдинків, згадати молодість і виявитися переможцем у захоплюючій битві. Серед лідерів продажів — приставки XBox та Sony PlayStation, які з головою занурюють у віртуальну реальність із першої хвилини гри.
  6. Сабвуфер. Більшість чоловіків — поціновувачі якісного гучного звуку, з чистими басами та бездоганною акустикою. Подаруйте джентльменові задоволення насолодитися улюбленими музичними композиціями разом із потужним сабвуфером (автомобільним або домашнім, залежно від уподобань).
  7. Мангал-барбекю. З настанням теплого сезону все частіше можна зустріти компанії, які вибираються на природу посмажити м'ясо та відпочити. Приготування шашлику зазвичай лягає на чоловічі плечі, а на допомогу кухарям-аматорам придумано електрогриль з функцією барбекю. З ним навіть найпростіші страви набудуть неповторного аромату і апетитної скоринки.
  8. Сертифікат для екстремальних розваг. Тут вибір практично необмежений: це може бути заїзд на картингу, стрибок з парашутом, сеанс роуп-джампінгу, відвідування квест-кімнати з живим актором, сплав на байдарках та багато іншого. Головне — переконатися, що винуватець урочистості вітає активний відпочинок і не має проблем зі здоров'ям.

Роуп-джампінг в чаші стадіону

Дрель шуруповерт. «Хочеш зробити добре — зроби це сам»

Годинник для легкоатлетів - може працювати до 7 днів без підзарядки

Найкращий для спорту: годинник Apple Watch 7

Бажаємо, щоб сюрприз вдався на славу!

DecorateMe logo Опубликовано Обновлено .